S’amplien els punts de recollida selectiva de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

El Govern ha lliurat 52 contenidors que ajudaran a complementar els 650 punts que actualment hi ha establerts a diferents comerços i entitats del país

Els contenidors que ha entregat el Govern a l'FPNSM
Els contenidors que ha entregat el Govern a l'FPNSM SFGA

En el marc de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, aquest dilluns el Govern ha entregat a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) nous contenidors per a dipositar piles ja usades. Així, s’ajudarà a reforçar els punts de recollida selectiva que hi ha establerts a diferents comerços i entitats del país. La branca I&I Serveis de la Fundació està donada d’alta com a gestors de residus, i impulsa la recollida d’aquest tipus de productes, així com de mòbils en desús.

D’aquesta manera, el ministre de Medi Ambient, Guillem Casal, ha lliurat a la fundació un total de 52 contenidors, que ajudaran a complementar els més de 650 punts de recollida a comerços i entitats. L’objectiu és, per tant, incrementar els punts de recollida, alhora que es reemplacen els contenidors malmesos. La finalitat és seguir incrementant la recollida d’aquest residu perillós, ja que la seva gestió incorrecta podria afectar el medi ambient.

Casal ha assenyalat que el projecte impulsat per la Fundació compleix un doble objectiu. D’una banda, “fomentar la recollida selectiva per assolir els objectius fixats en el Pla Nacional de Residus amb un horitzó 2035”. De l’altra, i al mateix temps, “continuem donant suport a totes aquelles iniciatives que busquen una major inserció laboral per a les persones amb diversitat funcional”. Així mateix, Celine Mandicó, directora general de l’FPNSM, ha destacat “el compromís que té l’entitat amb el medi ambient”. De fet, l’any passat es van recuperar un total de set tones de piles, mantenint la taxa de recuperació dels últims anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending