Alerta pel risc de tempestes fortes a partir de la tarda i, sobretot, durant la propera matinada

El Servei Meteorològic ha activat l’avís groc perquè es considera que un front de núvols que arribarà per l’oest pot provocar precipitacions d’una intensitat important

El mapa de risc publicat pel servei de meteorologia.
El mapa de risc publicat pel servei de meteorologia.

Protecció Civil ha emès una alerta pel risc de tempestes que poden afectar el Principat a partir de la tarda i al llarg especialment de la pròxima matinada. Per això, s’ha activat l’avís groc per aquest perill. Es demanda retirar de balcons i finestres objectes que puguin caure i precaució si, quan plogui, s’està fent alguna activitat a l’aire lliure.

L’alerta s’ha llançat després de veure la previsió feta des del servei meteorològic. Al llarg del matí, s’espera una jornada de sol al país, però segons vagi avançant el dia, arribaran núvols per l’oest. I aquest front és el que pot deixar precipitacions a partir de la tarda.

Des del Servei s’alerta que, en segons quins llocs, aquestes pluges poden arribar en forma de fortes tempestes, especialment durant la nit. I, per això, es considera convenient l’activació de l’avís groc. Amb aquesta informació, Protecció Civil recomana que es retirin objectes susceptibles de caure dels balcons i la terrassa i que si s’ha d’estar a l’exterior es tingui precaució.  

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending