MascaretesAndorra ja ha produït més de cinc mil unitats 

La xarxa de voluntaris i tallers, professionals o domèstics, continuen fabricant les proteccions tèxtils facials que distribueix el ministeri de Salut

-
-
MascaretesAndorra ha entregat ja més de cinc mil unitats del producte que fabriquen diversos voluntaris arreu del país i que el ministeri de Salut ja ha començat a distribuir entre els col·lectius que més a primera línia del combat contra el coronavirus estan o d’entre les persones vulnerables o de major risc en cas de contraure la malaltia.

Entre dissabte 28 de març i dimecres 1 d’abril, el col·lectiu coordinat pel conseller general Roger Padreny ha lliurat un total de 1.838 mascaretes al Govern d’Andorra.  Aquestes mascaretes provenen del conjunt de ciutadans i tallers d’arreu del país que actualment col·laboren voluntàriament amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques i de seguretat que ha facilitat el ministeri de Salut per a l’elaboració de les unitats. 

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la Covid-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern és qui distribueix les mascaretes elaborades i ja ha començat a distribuir-les a tots els col·lectius afectats. De fet, segons algunes fonts, la majoria s’han anat ja repartint. Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol adquirir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad. La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies. 

Per una altra banda, el col·lectiu de voluntaris que produeixen en tallers molt sovint domèstics les mascaretes també ha informat que la iniciativa Voluntaris Covid-19 Andorra (http://www.voluntariscovid19andorra.com) continuarà donant suport logístic a la iniciativa, malgrat haver cessat l’activitat quant a la coordinació de voluntaris per a d’altres tasques o matèries.

 

Comentaris (3)

Trending