Marsol vol que el Poblet de Nadal d'Andorra la Vella es converteixi en el de referència al sud d'Europa

L'edició d'aquest any tindrà caps de setmana gastronòmics i una nova oficina de correus màgica a la plaça Guillemó

Conxita Marsol i Mònica Codina durant la roda de premsa d'aquest dilluns.
Conxita Marsol i Mònica Codina durant la roda de premsa d'aquest dilluns.
La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol vol que el Poblet de Nadal de la capital es converteixi en el de referència al sud d'Europa. Ho ha dit durant la presentació de l'edició d'aquest any que es farà entre el 29 de novembre i el 29 de desembre. Un dels punts neuràlgics d'aquesta quarta edició tornarà a ser la plaça del Poble, on se celebrarà el mercat de Nadal, obert de dijous a diumenge.

El mercat s'amplia i comptarà amb 39 casetes i potenciarà la gastronomia. Cada cap de setmana al migdia se celebraran degustacions de grans xefs. Per als més menuts, cal destacar l'obertura d'una renovada oficina de correus màgica a la plaça Guillemó fins  el 5 de gener, regentada per un grup de menairons i on els infants podran dipositar les cartes que adrecin al Pare Noel i als Reis, Hi haurà un segon espai, anomenat Parc Nadal, situat a l'antiga caserna de bombers.

El cost de l'activitat supera els 300.000 euros

El cost del Poblet de Nadal superarà els 300.000 euros, segons les primeres previsions, i s'inclou la campanya de promoció que s'ha iniciat aquest dilluns a Catalunya, Aragó i el sud de França, amb publicitat a la televisió, ràdio, premsa i internet, i compta amb el suport tan econòmic com en la difusió d'Andorra Turisme.

L'incendi de la barraca

Conxita Marsol s'ha referit a l'incendi d'una barraca a la zona dels Serradells el divendres passat. La cònsol ha dit que ja s'ha posat en contacte amb el Govern perquè es pugui fer un control d'aquestes construccions ja que és competència de l'Executiu. L'incendi va provocar la mort de les gallines que hi havia a la barraca.

D'altra banda, Marsol també ha confirmat la notícia avançada per l'Altaveu en el sentit que no renuncia arribar a un acord per a mantenir també un espai públic a l'antiga caserna de bombers. Ha comentat que "lluitarem per tancar l'acord" i ha  comentat la intenció de fer-hi una zona verda. "Volem que quedi un espai públic molt important, potser no tan gran com és ara però que sigui el més gran possible i si pot ser tot, millor"

 

Comentaris (2)

Trending