Marsol només salva de la gestió de Cd'I les finances que dirigeix una integrant de la llista de DA

Comentaris

Marsol només salva de la gestió de Cd\'I les finances que dirigeix una integrant de la llista de DA
Marsol només salva de la gestió de Cd\'I les finances que dirigeix una integrant de la llista de DA

La candidata demòcrata al comú d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha criticat la gestió duta a terme per l'actual majoria de Coalició d'Independents (Cd'I). L'únic que n'ha salvat és la gestió financera que, ha destacat, ha liderat una consellera (Maica Nin) que en la confecció de llistes es va acabar passant a DA. Marsol ha contraposat la gestió grisa global amb la voluntat de la candidatura que encapçala de rellançar diversos aspectes de la parròquia. Per exemple, convertir la zona d'Enclar i Santa Coloma en una gran porta d'entrada que permeti a la capital recuperar visitants.

La cap de la llista de DA ha valorat avui que la gestió duta a terme per Cd'I “no ha estat la ideal per la parròquia, que ha perdut la il·lusió, tot i que sí que és cert que les coses que han funcionat són les finances. Això és mèrit d’una consellera que ara justament està al nostre equip”, ha destacat. Per recobrar il·lusió, per exemple, la candidata demòcrata a la capital ha ressaltat “la necessitat d’embellir la zona de Santa Coloma retornant-la als seus orígens”. Explica que en el tram de la recta es podria passar de quatre a tres carrils per crear-ne un per a bicicletes que podria enllaçar amb Escaldes-Engordany. 

El programa de DA proposa adequar diferents zones enjardinades en la mateixa zona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i afavorir que els visitants percebin una parròquia acollidora i bonica tan bon punt hi arriben. Amb aquest mateix objectiu, un altra de les propostes que detalla el programa és la recuperació dels més barris més malmesos, la promoció del transport públic amb la modernització de les marquesines i la posada en marxa de diferents polítiques de dinamització i revitalització del comerç perquè torni a ser competitiu. Marsol ha posat de manifest que “Andorra la Vella pateix un important deteriorament des de fa 12 anys i no podem esperar més a retornar-li la vitalitat que ha perdut, per situar-la novament com a capital capdavantera”.

 

 

Comentaris

Trending