Marsol anuncia un nou aparcament vertical i un centre de salut a Ciutat de Valls

La candidata d’En comú per Andorra la Vella també avança que tot està preparat per construir un ascensor entre Princep Benlloch i el barri

Els candidats d'En Comu fan broma al pati de les escoles de Ciutat de Valls.
Els candidats d'En Comu fan broma al pati de les escoles de Ciutat de Valls.

Conxita Marsol, cap de llista d’En comú per Andorra la Vella ha explicat els projectes que el programa de formació incorpora per al barri de Ciutat de Valls. Entre ells, ubicar un nou centre de salut a les aules de l’antiga escola espanyola i construir un aparcament vertical per a 300 places al carrer mestre Xavier Plana.

Els candidats han compartit aquest dissabte un esmorzar amb els veïns del barri, durant el qual Marsol ha garantit que, si són la força més votada el pròxim 15 de desembre, treballaran intensament per “millorar la qualitat de vida” de la zona, que té “moltes necessitats”. Així, gràcies a un acord signat amb el Govern el darrer mandat, s’aprofitaran aules de l’antiga escola espanyola per ubicar-hi un centre de salut així com un “centre intergeneracional” per a padrins i joves. 

 Així mateix, la cap de llista també ha avançat que s’ha tancat amb un privat una cessió de terrenys per construir un aparcament vertical al carrer Mestre Xavier Plana, amb capacitat per, com a mínim, 300 places. La intenció és fer abonaments adaptats als veïns i també, per als professors dels centres escolars. La superfície d’urbanització, a més, és prou àmplia perquè, a banda de l’aparcament, es pugui estudiar ubicar-hi un altre equipament per al barri.

A més, s’ha anunciat que s’ha aconseguit tancar un acord d’arrendament de terrenys amb un propietari per construir un ascensor que unirà l’avinguda Príncep Benlloch amb Ciutat de Valls. D’aquesta manera, es podrà completar la interconnexió des de Prat de la Creu, Príncep Benlloch (amb l’ascensor de la Quirola), i fins a Ciutat de Valls. La infraestructura serà una realitat ja l’any vinent i permetrà millorar la mobilitat de la zona, ja que molts dels autobusos escolars no caldrà que pugin fins a dalt perquè podran deixar els infants i joves al peu de l’ascensor i, a dalt, una passarel·la connectarà amb els centres escolars.  

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending