Marsol afirma que “ara no és el moment” perquè encapçali el projecte de DA com a candidata

La cònsol de la capital diu que d’entrada pensa acabar el seu mandat comunal però que li faria gràcia optar a poder ser cap de Govern perquè “no renuncio a res”

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, en un acte recent al comú.
La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, en un acte recent al comú.
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, manté que “ara no és el meu moment” per ser candidata a cap de Govern encara que no amaga que li agradaria. De fet, diverses fonts asseguren que la política, exministra de Presidència amb Albert Pintat, tant es deixa ‘estimar’ com posa suposats frens a la possibilitat de liderar una llista demòcrata que, almenys formalment, no té encara un candidat clar malgrat que Marsol ha assegurat que n’hi haurà i “ben aviat se sabrà”.

En el marc d’una visita d’obres per remodelar el centre esportiu dels Serradells, i en unes declaracions recollides per l’agència ANA, Marsol ha assegurat que encara té molta feina al comú i que “penso que hi continuaré almenys aquest any i mig”, una frase que deixa marge tant al fet que plegui abans d’hora com, també, com a la possibilitat de presentar-se a una eventual reelecció.

La cònsol ha afirmat que DA presentarà un candidat preparat i “amb totes les capacitats” que necessita la formació i el país i que malgrat que “no renuncio a res” i li agradaria la idea de poder ser cap de Govern, o almenys optar-hi, ara no tocaria. "Potser algun dia en podem parlar, però penso que ara no és el meu moment", ha assegurat.

Comentaris

Trending