Maria Àngels Marfany agafa les regnes de les finances comunals de Sant Julià de Lòria

El nou consell de comú lauredià uneix les conselleries d'esports i turisme

-
-
Després de la festa de la parròquia, el nou comú de Sant Julià de Lòria ja disposa del seu cartipàs per als propers quatre anys. Maria Àngels Marfany assumeix la conselleria de finances, la més important a la vista dels comptes de la parròquia i del deute existent. Una altra novetat és la unificació de les conselleries d'esports i de turisme que encapçala Diana Sánchez Acosta. Aquest dimecres tots els consellers inclosos els de l'oposició visiten els diferents departaments per informar els treballadors de la composició de les comissions. Durant la tarda ho faran al de cultura i d'aparcaments i circulació.

Maria Àngels Marfany té una àmplia experiència empresarial i, especialment, en l'àmbit de l'empresa familiar ubicada a Sant Julià de Lòria. La conselleria de cultura és competència de Sònia Carrillo i la d'aparcaments i circulació de Cristià March. Pel que fa manteniment, el conseller és Rossend Duró mentre que urbanisme ho assumeix Carles Felip Pereira i socials i participació ciutadana és per Maria Servat. Els càrrecs quedaran validats en la propera sessió de comú.

Un dels primers objectius de la majoria és la confecció del pressupost que es vol aprovar el mes vinent. Una altra de les prioritats és la neteja de la parròquia. Després de posar a punt els contenidors soterrats del carrer de Lòria, aquest dimecres ha estat el torn dels de la plaça de Calonge. Feia mesos que no estaven operatius i fins i tot els veïns de la zona havien denunciat la presència de rates en una plaça on hi ha passa molta gent per anar al centre esportiu o per pujar a l'ascensor que va a l'inici del carrer de les Escoles.

Així mateix, s'esperen decisions sobre Naturlandia que és un dels temes que figuren a la carpeta dels consellers de Terceravia-Unió Laurediana. En el parc d'aventures de la Rabassa hi ha un mal clima laboral i els treballadors es queixen de les reiterades absències de la direcció

Comentaris (2)

Trending