Majoral vol potenciar “l’esport per a tothom” a Sant Julià

El candidat a cònsol major de Terceravia també defensa que cal reactivar el parc del Senzill i el del Prat Gran com a espais per a la pràctica d’activitat física

Els candidats de Terceravia UL davant el centre esportiu.
Els candidats de Terceravia UL davant el centre esportiu.

El candidat de Terceravia Unió Laurediana a cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, ha desgranat les propostes de la formació en matèria esportiva, centrades específicament a fomentar la pràctica per a tots els ciutadans. Des del comú, ha assegurat, es buscaran nous espais, en cas que la llista surti guanyadora en els comicis del dia 15.

Majoral ha volgut posar en relleu que l’activitat física i l'esport són molt importants per a la salut i la qualitat de vida dels lauredians. Per això, es vol “fomentar la pràctica per a tothom” i això passa, ha manifestat, per la recerca de nous espais on es pugui fer. Per això, “es buscaran convenis amb institucions i particulars”.

Entre altres propostes, el programa de Terceravia inclou la reactivació de dos espais ja existents, com ara els parcs del Senzill i el Prat Gran. La voluntat és que siguin “inclusius” i “aptes” per a tothom.

El candidat a cònsol major també vol “potenciar la pràctica de nous esports a la parròquia”. Al mateix temps, defensa que s’ha de trobar el suport necessari perquè el Nòrdic Esquí Club la Rabassa Naturlandia sigui “un referent nacional i internacional”.

Etiquetes

Comentaris

Trending