L'UCAM Múrcia vola més alt que el MoraBanc (76-72)

L\'UCAM Múrcia vola més alt que el MoraBanc (76-72)

El MoraBanc no ha pogut mantenir a Múrcia la ratxa de victòries. I ha encaixat la cinquena derrota de la temporada (76-72) davant d'un UCAM que després de tenir en José Ángel Antelo i Augusto Lima com a peces clau durant molts minuts, s'ha entregat definitivament a la màgia i la bona direcció de l'argentí Facundo Campazza, el veritable botxí dels andorrans. El conjunt que entrena Joan Peñarroya ha tingut opcions per vèncer fins al darrer minut. Però sempre ha anat a remolc. Malgrat la igualtat que hi ha hagut gairebé en tot el partit (els locals, això sí, han arribat a tenir nou punts de marge poc després d'iniciar-se el tercer quart -54-45-), els murcians han sigut estadísticament molt superiors. Han controlat millor el rebot i han trenat més bones jugades, sense tantes pèrdues i amb més recuperacions que els andorrans. Shermadini ha tornat a fer un bon partit, però no n'hi ha hagut prou per aconseguir la tercera victòria seguida i el que hauria estat el tercer triomf lluny del Principat. El pivot georgià ha donat molta feina als seus homòlegs rivals, però tot i que Lima i Lishchuk, un altre dels sostes de l'UCAM, s'han carregat força aviat de faltes, el MoraBanc no ha sabut aprofitar prou bé aquesta circumstància.

Antelo, Lima i Campazzo, que ha fet de tot, ha estat el triangle sobre el qual s'ha assentat el triomf local. Els andorrans, que han arribat a empatar el matx just abans d'arribar al descans i estaven a sols un punt de l'UCAM en la recta final del partit (70-69) han jugat massa a ratxes. I s'han obstinat massa en el llançament exterior. Que no ha anat malament del tot, però no ha estat suficient. Homes com Bogdanovic i Navarro no han estat del tot fins. I malgrat algunes pinzellades de millora, Jones encara continua en període d'adaptació. Tampoc Víctor Sada, molt xiulat pels seguidors locals, acaba de trobar el camí de la regularitat. La setmana que ve, en principi en l'horari tradicional al pavelló de Govern, és a dir, dissabte a les 9 de la nit, el MoraBanc rep un dels equips que pitjor ha començat la temporada. El Gipuzkoa de Jaume Ponsarnau serà un bon adversari per poder recuperar sensacions sempre que no hi hagi falses confiances.

76.-UCAM MÚRCIA: Campazzo 16, Benite 7, Rojas 2, Antelo 15, Lishchuk 2 -cinc inicial-, Lima 15, Cabezas 8, Kelati 5, Radovic 4 i Wood 2.

72.-MORABANC ANDORRA: Sada 3, Stojanovski 10, Beto 6, Bogdanovic 5, Shermadini 15 -cinc inicial-, Schreiner 13, Clark 10, Navarro 5, Jones 5 i Pino

Àrbitres: Peruga. Manuel i Sánchez Montserrat. Eliminat: Sada.

Parcials: 17-13; 25-29; 18-14, 16-16.