L'SMS solidari d'Andorra Telecom ha recaptat més de 50.000 euros

S'ha d'enviar la paraula 'ajuda' al 828 i els donatius serviran per combatre els efectes de la pandèmia de la Covid-19

-
-
L'SMS solidari que ha posat en marxa Andorra Telecom ja ha recaptat més de 50.000 euros que serviran per combatre els efectes de la pandèmia de la Covid-19, com ara la compra de material sanitari i a ajudar els col·lectius de risc, com ara la gent gran o persones amb afeccions que els fan més vulnerables. S'ha d'enviar un missatge amb la paraula 'ajuda' al número 828.

La campanya es va posar en marxa el 26 de març. El Govern ha articulat diverses vies per donar resposta als ciutadans, associacions i empreses que hi han contactat per oferir suport econòmic. “Saben que els recursos de l’Estat són finits i que hi ha moltes necessitats”, va dir durant l'anunci de diverses accions solidàries, el ministre portaveu, Eric Jover. A més del número d’SMS s’ha obert comptes específics de suport a tots els bancs del país per poder donar resposta a aquesta solidaritat de la ciutadania i el teixit empresarial.

D'altra banda, Andorra Telecom va lliurar al Govern d’un carregament de 70.000 mascaretes de protecció per la COVID-19 provinents de la Xina. El material ha estat tramès per l’empresa xinesa Huawei que les va oferir a la companyia andorrana per lluitar contra la malaltia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending