Love of Lesbian encetarà la Temporada 2019 de l’Auditori Nacional d’Andorra

S'oferiran un total de 10 concerts amb artistes destacats com Jhames Rhodes, Niña Pastori, Carlos Sadness o Els Amics de les Arts

Presentació del programa de la Temporada 2019
Presentació del programa de la Temporada 2019
Aquest matí s'ha presentat públicament el programa per a la nova Temporada de l'Auditori Nacional d'Andorra, organitzada pel ministeri de Cultura, Joventut i Esports. Les actuacions de la nova edició arrancaran el pròxim 2 de desembre amb Love of Lesbian i clouran el 20 de juny amb Els Amics de les Arts. Les entrades dels concerts tindran un preu d'entre 5 i 20 euros i es podran adquirir a partir del 23 de novembre.

El 2 de desembre ja podrem veure la primera actuació de la mà dels barcelonins Love of Lesbian, un concert organitzat amb el ministeri d'Afers Exteriors per commemorar les relacions diplomàtiques amb Espanya. La resta de concerts seran amb actuacions d'Els Pali, el 19 de gener; Fito Páez, el 2 de febrer; Niña Pastori, el 3 de març; Jhames Rodes, el 3 d'abril; Carlos Sadness, el 25 d'abril; Dàmaris Gelabert, el 5 de maig, Quim Salvat, el 8 de maig; Christina Rosenvige, el 29 de maig i per últim Els Amics de les Arts el 20 de juny que tancaran La Temporada.

Encara que hi hagi la presència de molts artistes de fora el Principat, Cultura no ha volgut perdre l'oportunitat d'oferir concerts a autors del país. Per això, dins d'aquesta edició hi trobem la formació andorrana de fusió Els Pali, que oferiran el seu primer disc d'estudi, 'Mi piano privado'. L'altre artista andorrà és el cantant i compositor Quim Salvat que farà un repàs biogràfic de la seva trajectòria des dels seus inicis fins a l'actualitat.

El Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, ha decidit per aquesta edició de la Temporada augmentar un 8% la partida pressupostària respecte a l'any anterior, fet que ha suposat una inversió total de 135.000 euros. Aquest any s'ha volgut crear una "temporada eclèctica i plural", així ho ha definit la ministra Olga Galabert. A més, ha exposat l'objectiu d'assolir "un 75 % de mitjana d'ocupació a l'Auditori".

Pel que fa a altres entrades, s'han rebaixat els preus respecte l'any anterior. En aquesta temporada les entrades oscil·laran entre 20 i 5 euros per actuació i es posaran a la venda a partir del 23 de novembre a través del web de Cultura i al punt d'informació del Centre Comercial Illa Carlemany. A més, també s'ha tornat a posar a la venda la fórmula d'abonaments per la Temporada, per al públic més fidel de l'Auditori Nacional, i que "permet gaudir d'un 25% de descompte sobre el preu de les entrades i d'un període preferencial de compra i de butaques".

 

Comentaris

Trending