López diu que les noves mesures són fruit d'un diàleg fràgil i el PS presentarà moltes esmenes

Assegura que moltes de les propostes que han efectuat no han tingut retorn, ni justificació

Pere López, durant la roda de premsa d'aquest dilluns.
Pere López, durant la roda de premsa d'aquest dilluns.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere Lopez ha afirmat aquest dilluns que el segon projecte de Llei de mesures urgents és "fruit d'un diàleg fràgil i d'una comunicació intermitent". López ha explicat que moltes de les propostes que han presentat no han tingut retorn, ni justificació. El PS presentarà moltes esmenes al projectes.

López ha aprofitat per llançar un missatge al Consell General "perquè és el moment que demostri les seves funcions o que continui delegant en el Govern". El líder socialdemòcrata també ha criticat el poc protagonisme de la institució durant aquesta crisi. S'ha queixat també d'haver rebut el projecte de llei tres hores després del missatge del cap de Govern, Xavier Espot a Andorra Televisió.

Ha recordat que des de l'inici de la crisi van mostrar la seva predisposició a col·laborar amb el Govern "però que ara han canviat les coses i hem tingut un paper de segona fila. Vam oferir la nostra mà estesa a treballar i a seguir cooperant amb el Govern. El que ha passat aquests dies ha estat una realitat ben diferent del que nosaltres i els nostres ciutadans hauriem desitjat”, ha declarat Lòpez.".

No ha volgut respondre si votaran en contra del projecte legislatiu i s'ha limitat a dir que "ja veurem que fan els grups que donen suport al Govern". Pel que fa a les esmenes, ha explicat que se centraran en la moratòria de les operacions creditícies, en la moratòria dels lloguers que hauria de ser del 40% i no del 20% com proposa el text i en els autònoms, que en paraules de López "veuran molt reduïts els seus ingressos".

 

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending