L’OCDE determina que Andorra no té impostos fiscals que siguin perjudicials

L'organització publica una anàlisi en què es mostra favorable als règims fiscals especials d'Andorra

-
-
L’Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmic (OCDE) ha publicat, aquest dijous, els resultats de l’anàlisi dels règims fiscals especials d’Andorra. En l’informe ha determinat que el Principat no té règims fiscals "potencialment perjudicials". D'aquesta manera, això suposa un pas més dels avenços del Govern per a l' homologació del marc fiscal per al país. 

El Fòrum de Pràctiques Fiscals Pernicioses (FHTP) va examinar a l'octubre 108 règims, entre els quals els règims fiscals especials d'Andorra. Aquest dijous, s'ha fet públic els resultats del FHTP, l'informe ha avalat els canvis a l'impost de societats i ha determinat que Andorra no té règims fiscals perillosos. Cosa que, és necessari perquè Andorra es mantingui fora de la llista de països no cooperants de la Unió Europa.

S'ha de tenir en compte que, el passat mes d’abril, el Govern va aprovar la Llei de modificació de l’Impost de Societats que modifica dos dels règims especials existents i n’elimina els altres dos. Aquesta llei va entrar en vigor al mes de maig de 2018. D’aquesta manera, el Principat volia eliminar qualsevol component dels règims especials que pogués ser considerat com a potencialment perniciós als efectes fiscals.

Etiquetes

Comentaris

Trending