Liberals pretén donar un ajut de 400 euros mensuals als joves que es vulguin emancipar

La formació encapçalada per Jordi Gallardo també vol donar un préstec de mil euros per despeses de fiança i mobiliari 

-
-
Liberals d’Andorra pretén atorgar un ajut de 400 euros mensuals durant un màxim de dos anys a aquells joves d’entre 22 i 30 anys que cobrin menys de 24.000 euros nets anuals i pretenguin llogar un pis per poder-se emancipar. Es tracta del ‘Programa d’impuls per a l’emancipació del Jovent’, que avui s’ha presentat a la premsa. També es preveu facilitar un préstec de 1.000 euros per despeses de fiança i mobiliari.

L’A assegura prendre’s “molt seriosament l’emancipació del nostre jovent dedicant-li un punt específic del programa electoral. Entre les mesures que s’hi recullen destaquen un seguit d’accions dirigides a facilitar que els joves puguin emancipar-se un cop hagin trobat feina”.

Sobre aquestes mesures, Jessica Gastó, número 7 de la llista nacional, ha explicat que “avui dia, tenir feina no és garantia de poder emancipar-se i per aquest motiu hem creat un programa adreçat als joves nacionals i residents amb més de 3 anys al país perquè puguin llogar un pis”. Per la seva banda, Jordi Gallardo, cap de llista liberal, ha subratllat que “el Programa d’impuls per a l’emancipació del Jovent no suposarà una despesa major que la destinada a alguns dels projectes anunciats per DA que finalment no s’han dut a terme”.

 

Comentaris

Trending