Liberals d'Escaldes aposta per incrementar el nombre de tràmits que es puguin fer via Internet

Comentaris

Liberals d\'Escaldes aposta per incrementar el nombre de tràmits que es puguin fer via Internet
Liberals d\'Escaldes aposta per incrementar el nombre de tràmits que es puguin fer via Internet

En un intent per acostar l'administració a l'administrat, els liberals d'Escaldes consideren que cal apostar més i millor per les noves tecnologies sense oblidar els mecanismes tradicionals. D'aquesta manera, la llista encapçalada per Marc Magallón pensa fer una aposta clara per tal d'incrementar els tràmits que es poden fer per Internet i per reduir la paperessa actual. Alhora, i com una proposta transversal de totes les candidatures liberals, es vol potenciar la figura de l'agent de l'administració, treballadors comunals especialitzats en l'atenció a l'usuari. Magallón ha afirmat que "volem que la casa del comú sigui la casa de tothom. Ajudarem a la ciutadania amb la facilitació de tràmits i els ciutadans hi podran dir la seva”. Membres de la candidatura de Liberals d’Andorra Independents a la parròquia d’Escaldes-Engordany s’han reunit aquest dimarts davant la casa comunal per parlar de les propostes de programa pel que fa a les gestions administratives.

En aquest sentit, el grup encapçalat per Marc Magallón, asseguren que “cal que els tràmits siguin simples” i proposen ajudar a la ciutadania facilitant l’accés a la informació i amb una total transparència, per això reduiran les plantilles de tràmits i faran que aquestes siguin clares, precises, objectives i eficients. “Afavorirem les tramitacions telemàtiques formant agents de l’administració en “front o ce” com a gestors integrals” diu Magallón, que recalca que “és necessari que es puguin fer gestions des de casa”. En els darrers dies els candidats d’Escaldes-Engordany per la candidatura de Liberals d’Andorra Independents s’han posat en contacte amb diferents col.lectius i associacions de ciutadans per escolar les seves propostes i han obert vies de comunicació per escoltar les seves inquietuds, per això posen de manifest que “actualment hi ha dificultats alhora d’obrir un negoci”. Remarquen que des del comú i l’Administració Central s’ha de treballar de manera conjunta per facilitar, per exemple, l’obertura de nous comerços, “no hi ha d’haver cap dificultat alhora d’obrir noves botigues i hem d’agilitzar els tràmits per afavorir l’emprenedoria, minimitzant així la burocràcia i les gestions”.

Magallón ha recalcat que cal estar al dia de les noves tecnologies i que faran d’aquestes les noves vies de comunicació entre Administració i ciutadans: “Avui en dia s’han obert nous canals de comunicació com Twitter i Facebook i nosaltres les utilitzarem per estar ben comunicats amb la ciutadania” i també que cal millorar-ne les actuals, “ara es treballa amb el sistema d’atenció telefònica i és molt eficient, però pensem que aquest es podria perfeccionar”. 

Comentaris

Trending