Liberals d'Encamp pensa dedicar dos consellers a temps complert al Pas de la Casa

Comentaris

Liberals d\'Encamp pensa dedicar dos consellers a temps complert al Pas de la Casa
Liberals d\'Encamp pensa dedicar dos consellers a temps complert al Pas de la Casa

La candidatura liberal d'Encamp pretén donar un major protagonisme al Pas de la Casa. D'entrada, i en cas de victòria electoral, el que voldria l'equip liderat per Jordi Troguet i Maribel Lafoz seria tenir més cura del poble fronterer. Un dels objectius que s'ha fixat Liberals Independents és que dos consellers s'hi dediquin a temps complert. Segons el membre de la formació Josep Antoni Ayala, “pensem que els consellers han de ser a la zona, sobre el terreny, per saber quines són les mancances i necessitats del ciutadà i del poble. Per això a la nostra candidatura hi haurà dos consellers a ple temps al Pas de la Casa”.

Els candidats de Liberals d’Andorra Independents, a la parròquia d’Encamp, s’han desplaçat al Pas de la Casa per donar a conèixer els projectes de desenvolupament que implementaran en aquesta zona de la parròquia. El grup encapçalat per Jordi Troguet, que ha estat acompanyat de Maribel Lafoz i Josep Antoni Ayala, ha manifestat la voluntat de fer-hi un seguit de reformes. “Hi ha moltes mancances a la zona del Pas i nosaltres el primer que farem és tenir dos consellers a ple temps al Pas de la Casa per saber quins són els neguits tant dels ciutadans com dels comercials”.

La candidatura a la parròquia d’Encamp dels Liberals d’Andorra Independents, també ha dissenyat un pla per embellir les façanes de comerços amb inversió privada, “El Pas és una zona comercial de gran afluència i s’ha de donar resposta a les necessitats dels empresaris i botiguers, per aquest motiu hem buscat inversió privada per poder fer-hi un pla d’envelliment i reformes”. En un altre ordre, ha manifestat que els protocols de la treta de neu no són suficients i proposen revisar-los per donar més eficiència i qualitat en aquest servei. Tampoc han deixat de banda la necessitat que els veïns d’aquesta localitat tinguin un cementiri específic, és per això que han proposat fer un avantprojecte i començar a treballar perquè la proposta esdevingui una realitat per als habitants del Pas de la Casa. 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.