Liberals d'Encamp pensa dedicar dos consellers a temps complert al Pas de la Casa

Comentaris

Liberals d\'Encamp pensa dedicar dos consellers a temps complert al Pas de la Casa
Liberals d\'Encamp pensa dedicar dos consellers a temps complert al Pas de la Casa

La candidatura liberal d'Encamp pretén donar un major protagonisme al Pas de la Casa. D'entrada, i en cas de victòria electoral, el que voldria l'equip liderat per Jordi Troguet i Maribel Lafoz seria tenir més cura del poble fronterer. Un dels objectius que s'ha fixat Liberals Independents és que dos consellers s'hi dediquin a temps complert. Segons el membre de la formació Josep Antoni Ayala, “pensem que els consellers han de ser a la zona, sobre el terreny, per saber quines són les mancances i necessitats del ciutadà i del poble. Per això a la nostra candidatura hi haurà dos consellers a ple temps al Pas de la Casa”.

Els candidats de Liberals d’Andorra Independents, a la parròquia d’Encamp, s’han desplaçat al Pas de la Casa per donar a conèixer els projectes de desenvolupament que implementaran en aquesta zona de la parròquia. El grup encapçalat per Jordi Troguet, que ha estat acompanyat de Maribel Lafoz i Josep Antoni Ayala, ha manifestat la voluntat de fer-hi un seguit de reformes. “Hi ha moltes mancances a la zona del Pas i nosaltres el primer que farem és tenir dos consellers a ple temps al Pas de la Casa per saber quins són els neguits tant dels ciutadans com dels comercials”.

La candidatura a la parròquia d’Encamp dels Liberals d’Andorra Independents, també ha dissenyat un pla per embellir les façanes de comerços amb inversió privada, “El Pas és una zona comercial de gran afluència i s’ha de donar resposta a les necessitats dels empresaris i botiguers, per aquest motiu hem buscat inversió privada per poder fer-hi un pla d’envelliment i reformes”. En un altre ordre, ha manifestat que els protocols de la treta de neu no són suficients i proposen revisar-los per donar més eficiència i qualitat en aquest servei. Tampoc han deixat de banda la necessitat que els veïns d’aquesta localitat tinguin un cementiri específic, és per això que han proposat fer un avantprojecte i començar a treballar perquè la proposta esdevingui una realitat per als habitants del Pas de la Casa. 

Comentaris

Trending