L’hospital iniciarà en quinze dies les obres de millora del bloc quirúrgic

Els treballs s’estendran durant cinc mesos per tal d’afectar el mínim possible l’activitat diària i l’atenció als usuaris

-
-
El proper 6 de maig s’iniciaran els treballs de remodelació de l’àrea quirúrgica de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Els treballs s’inicien una vegada ha conclòs la temporada hivernal que, producte dels accidents d’esquí, és la que més feina porta als quiròfans. Les obres s’allargaran durant cinc mesos.

La remodelació pretén dotar de més seguretat, qualitat i nivell assistencial tot el bloc quirúrgic i obstètric alhora que, amb una reordenació dels diversos circuits interns es donarà compliment a la normativa internacional. D’aquesta manera també es pretén que el centre hospitalari guanyi en reconeixement.

Per tal que l’impacte sigui el menor possible per als usuaris i usuàries i que tampoc no afecti massa l’activitat ordinària, a banda de la corresponent reorganització del servei, els treballs es divideixen en quatre fases consecutives. Això fa que la remodelació s’allarguin els esmentats cinc mesos. A continuació s’habilitarà al costat del bloc quirúrgic una nova zona destinada als pacients de cirurgia major ambulatòria (CMA). 

 

Comentaris (1)

Trending