L’FC Andorra impulsa un concurs de punts de llibre per Sant Jordi

El club proposa que es facin amb il·lustracions on siguin presents el groc, el blau i el vermell de la bandera del Principat i de l’equipació de l’equip tricolor

-
-

L’FC Andorra organitza el concurs de punts de llibre “Sant Jordi Tricolor”. Amb l’objectiu de fer participar petits i grans durant aquests dies de confinament, el club ha decidit organitzar aquest concurs per fer front a una diada que es veurà fortament modificada per les mesures de prevenció sanitàries adoptades per fer front a la crisi del coronavirus. La voluntat és donar visibilitat a un sector que es veurà greument afectat per la situació global i es busca estimular la creativitat dels aficionats amb un concurs de punts de llibre que tindrà com a fil conductor el blau, el groc i el vermell identificatius dels tricolors.

El concurs tindrà fins a quatre categories: de 4 a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 15 anys i una per a majors de 16 anys. Hi haurà dos premis per cadascuna d’elles, que aniran des d’equipacions senceres del l’Andorra fins a pilotes, abonaments per la temporada vinent o bufandes. També s’imprimiran 500 unitats dels punts de llibre guanyadors de cada categoria i les distribuirà per les biblioteques i les llibreries del Principat per regalar amb cada llibre venut.

Els dibuixos han de ser originals, amb una mida de 20x6 centímetres i hi hauran d’aparèixer els tres colors de la bandera andorrana: blau, groc i vermell. Cada participant podrà presentar una proposta de punt de llibre i s’haurà de fer arribar a l’adreça de correu electrònic info@fcandorra.com en format digital, especificant el nom i cognom, l’edat, adreça i el telèfon de contacte.

El jurat del concurs estarà format per dos representants del club, un professor d’arts plàstiques i un il·lustrador, que tindran en compte la qualitat, l’originalitat i la referència tricolor al dibuix. Els guanyadors es coneixeran el 23 de juny.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending