L’FC Andorra admet interès en l’estadi que el comú d’Encamp projecta a Prada Moles

Club i corporació ja han mantingut contactes i hi ha serrells per polir com ara com salvar el sobrevol del riu o on aniria a jugar l’equip de Segona B mentre durin les obres

Una vista de l'actual Prada de Moles.
Una vista de l'actual Prada de Moles.
L’FC Andorra admet que ha mantingut ja contactes amb els nous responsables del comú d’Encamp en vista a la construcció d’un futur estadi amb prou capacitat com per poder arribar a acollir partits de la segona màxima divisió del futbol espanyol. L’equipament es faria en el mateix indret que actualment ocupa el complex de Prada de Moles. La corporació fixaria els grans eixos que hauria de complir l’estadi i en trauria a concurs la concessió, que inclouria l’assumpció de la construcció de la infraestructura.

El club que actualment dirigeixen a mitges una empresa del país i la societat Kosmos que té en el blaugrana Gerard Piqué el seu principal referent estaria interessat en l’equipament, encara que el concurs serà públic i, evidentment, s’hi podrà presentar tot aquell que compleixi els requisits. Segons que ha avançat ‘BonDia’ aquest divendres, el comú estaria treballant en la redacció del plec de bases del concurs i espera tenir-lo a punt en un parell de mesos.

Les fonts consultades properes a l’FC Andorra han reconegut que la corporació encampadana els ha exposat exactament les seves intencions i que ho veuen de bon ull. Tot i així, i més enllà dels detalls que trobi necessaris d’incorporar al plec de bases el comú -l’estadi, això sí, ha de tenir la capacitat suficient tot preveient un possible ascens de categoria de l’equip-, hi ha serrells que s’han d’acabar de polir. Per exemple, com solucionar el sobrevol damunt del riu que l’equipament hauria de fer per poder arribar a les dimensions necessàries. També cal veure on jugaria l’FC Andorra mentre durin les obres del nou camp, atès que l’actual Prada de Moles prèviament s’hauria enderrocat.

Comentaris

Trending