L’estupefacció de veure com els operaris que munten els ‘stop labs’ no adopten cap mesura

(AMB VÍDEO) ’Tafaners’ del muntatge de les carpes que acolliran els laboratoris mòbils a l’aparcament del Prat Nou de Sant Julià mostren la seva sorpresa davant l’absència de proteccions

-
-
Cert que a cada parròquia és diferent i tots els responsables del dispositiu que ha de possibilitar la realització dels tests massius d’anticossos fan el que poden. Però no és menys cert que hi ha hagut certa estupefacció aquest matí quan s’ha pogut observar com els operaris que muntaven les carpes que han d’acollir els laboratoris mòbils a Sant Julià treballaven sense cap mena de mesura de seguretat per prevenir el coronavirus.

‘Tafaners’ del muntatge de les veles a l’aparcament del Prat Nou lauredià no s’han pogut d’estar de comentar, a l’hora que enregistraven, com operaris d’una empresa privada anaven traient tots els elements necessaris per aixecar les carpes just davant de l’edifici del Molí. Els ‘stops labs’, això sí, amb proteccions o sense dels seus muntadors van prenent forma a totes les parròquies. Una altra cosa serà saber quan hauran d’entrar en acció.

 

Comentaris (8)

Trending