L'esport s'apunta a la petició #quedatacasa

Clubs i esportistes andorrans i residents empren les xarxes per demanar responsabilitat a la gent i mostrar confiança en què la crisi del coronavrius se superarà

Comentaris

Una de les piulades del MoraBanc Andorra.
Una de les piulades del MoraBanc Andorra.

El món de l’esport s’ha vist tocat de ple per la crisi del coronavrius amb la suspensió de la gran majoria de competicions, entre elles les que disputaven equips i esportistes andorrans i residents al país. Evidentment, també són plenament conscients de la situació i molts d’ells han volgut dir la seva via xarxes socials. Missatges d’ànim i de confiança en aconseguir superar l’actual moment i no són pocs els que també recorden que una de les claus per fer-ho és quedar-se a casa.

Un clar exemple és el MoraBanc Andorra. L’equip de bàsquet ha estat especialment actiu a les xarxes en les darreres hores. Primer creant un fil a Twitter mitjançant el qual deixa clar que “us enyorem” -en referència als aficionats- i apunta que “volem saber que esteu bé”. De fet, ha impulsat un sorteig d’una samarreta a qui contesti. 

 

També ha recordat aquest diumenge al matí, en un encreuament de piulades, que en circumstàncies normals, haurien hagut de disputar un interessant partit de la lliga ACB contra Retabet Bilbao, suspès a l’espera que s’acabi l’actual crisi. “Ara mateix hagués començat el partit... El virus aquest no sap que nosaltres som caparruts i vosaltres... Vosaltres sou de Bilbao. JUGAREM!!!”, asseguraven. La resposta del club de Biscaia no s’ha fet esperar: “A aquestes hores estaríem intentant portar-nos la victòria d’Andorra però ens ha tocat jugar un partit molt més important. I aquest cop el juguem plegats. El guanyarem per poder jugar”.

 

Des del club de bàsquet també s'ha compartit els missatges en el mateix sentit que han volgut fer tant l'entrenador, Ibon Navarro, com Guille Colom. Tots dos, per cert, apareixen jugant amb els seus fills i recorda que és un bon moment per aprofitar per passar temps amb els nens. Des del club s'ha passat als jugadors un programa d'exercici perquè vagin fent a casa, ja que els entrenaments estan suspesos perquè el pavelló està tancat. 

Pel que fa a l'FC Andorra, demana fer equip en una piulada i això passa per quedar-se a casa, com fan dos dels seus jugadors. Rubén Bover, que recull una informació d'Altaveu i demana que "hem d'estar tots a junts en això; si no, no valdrà la pena". Més original és encara Iker Goujon, que fa uns tocs de pilota amb un dels objectes del moment: un rotllo de paper de vàter. 

 

Per la seva banda, el pilot de rallies, Albert Llovera ha ensenyat que es pot fer exercici físic perfectament sense sortir de casa. Ho ha fet compartint via Twitter un vídeo on se'l veu entrenant amb diferents aparells. 

 

El pilot de motos resident Aleix Espargaró ha optat per l'Instagram, Allà explica que el dissabte va fer la darrera sortida d'entrenament en bicicleta i que trobarà a faltar la seva "OMX". També assegura que, per ara, i gràcies a Netflix, guanyar la partida al Covid-19 per 1-0. 

Etiquetes

Comentaris

Trending