L’escola andorrana d’Ordino ensenya què fan els seus alumnes durant el confinament

El vídeo, penjat a Youtube, permet veure imatges dels infants realitzant activitats tan diferents com jocs de taula, cuina, exercici físic o manualitats

El missatge final del vídeo.
El missatge final del vídeo.

L’Escola Andorrana de maternal i de primera ensenyança d’Ordino ha compartit a les xarxes socials un vídeo amb imatges del que fan els seus alumnes i les famílies durant el confinament obligat a conseqüència de la crisi del coronavirus. És el resultat de la petició que, ara fa uns dies, es va fer a tots els estudiants i es pot veure els nens i nenes del centre realitzant tot tipus d’activitat.

Des de l’inici del confinament, la web de l’escola ha tingut una secció especial on anava informant els alumnes i les seves famílies de la situació, així com donant idees i consells sobre com afrontar la situació. Entre altres coses, també es va llançar el repte de demanar que es compartissin imatges de quines activitats es feien a casa.

El resultat és aquest vídeo, penjat al compte de l’escola a Youtube. Prop de deu minuts d’imatges on es veu als alumnes dels diferents cursos jugant, fent deures, demostrant les seves habilitats a la cuina, practicant manualitats, fent exercici o, simplement, passant l’estona amb els seus pares.

Comentaris

Trending