Els viatges pendents a les actuals targetes de bus s'afegiran als nous títols de transport

S'obrira una oficina a l'Estació Nacional d'Autobusos per fer els canvis

-
-
L'Estació Nacional d'Autobusos a Andorra la Vella, disposarà d'una oficina on els usuaris del transport públic podran canviar els viatges que tinguin pendents de fer a les targetes multiviatge als nous títols de transport. El mes de setembre comença la nova concessió de les línies i les actuals targetes deixaran de tenir vigència.

L'anunci, el mes de maig, de la nova estructura del transport públic amb el canvi de concessions va venir acompanyat del de la caducitat de les actuals targetes multiviatge el proper dia 31.

Això va provocar que molts usuaris les anessin recarregant amb pocs viatges, per la por a no fer-los tots abans de la data límit. Les targetes multiviatge són de 10, 20, 30 i 40 viatges.

L'usuari haurà de desplaçar-se a l'Estació Nacional d'Autobusos i se li posaran els viatges que tingui pendents a les noves targetes mitjançant una màquina validadora. Cal recordar que no seran vàlides les targetes actuals per viatjar, per exemple, amb el Bus Exprés o amb la L1 entre Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. Tots els detalls del canvi de targetes es podran consultar els propers dies a la pàgina web del Govern.

A partir del mes que ve, a la zona 1 la T40 costarà 42,60 euros, i a la zona 4 la tarifa mensual sense límit de viatges, 160,40 euros. Hi ha una disminució sobre el preu actual perquè l'objectiu és fomentar una política que incentivi l’ús del transport públic.

Etiquetes

Comentaris

Trending