Les proves mèdiques descarten que la noia resident que havia estat a Itàlia tingui coronavirus

Com se sospitava d’entrada, la jove resident té una grip forta que no li impedirà ser donada d’alta en les properes hores

-
-
Les proves que s’han anat fent a la noia resident que havia estat a Itàlia hi va acudir anit a l’hospital amb símptomes gripals han confirmat, justament, que pateix una grip. Per tant, res a veure amb el coronavirus. No obstant això, vista la seva procedència i el quadre que presentava, per a major seguretat de tots els intervinents sanitaris, es va decidir activar a l’hospital la primera fase del protocol per combatre el virus que està esdevenint pandèmic.

Segons que ha informat el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), una vegada rebuts els resultats de les analítiques conjuntament amb la resta de proves realitzades durant l’exploració que s’ha fet a la noia, que havia estat a Milà, s’ha descartat qualsevol possibilitat que es tracti del coronavirus. La jove ha estat aïllada fins ara tal com estableix el protocol per fer front al virus procedent de la Xina. L’hospital preveu donar d’alta la pacient en les properes hores.

Mentrestant, s’està tractant i fent les proves pertinents a una ciutadana xinesa que aquest migdia ha acudit a l’hospital també amb símptomes de grip. Per la seva nacionalitat i el fet que procedia de Xangai, també s’ha activat el protocol ‘anti-coronavirus’. Es manté la dona, de 30 anys, en règim d’aïllament però, en principi, la primera hipòtesi és que es tracta d’una grip. També en aquest cas, com en el de la resident andorrana, s’esperaran els resultats de les analítiques que s’han enviat a un laboratori de Madrid.

 

-

Relacionat

Una dona xinesa també amb símptomes gripals s'afegeix a la noia que havia estat a Itàlia com a sospitosa de patir coronavirus
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

Relacionat

Salut implanta més mesures de prevenció pel coronavirus

Comentaris (1)

Trending