Les instal·lacions dels Serradells reobren aquest dijous a excepció de la piscina

El Comú d'Andorra la Vella aplicarà una rebaixa global del 10% a totes les quotes d'abonaments dels usuaris del centre esportiu mentre no es pugui oferir el servei de l'equipament aquàtic

-
-
Els Serradells reobren la gran majoria de les seves instal·lacions com ara el gimnàs, l'escola bressol o l'aparcament, aquest dijous 21 de febrer després de l'incendi que es va produir el passat 22 de novembre. No és el cas però de la piscina que es creu que no tornarà a entrar en funcionament fins a la segona meitat del 2020. Les previsions del comú d'Andorra la Vella, que havien anunciat que a finals del mes de febrer es podria reobrir bona part de les instal·lacions del Centre esportiu, s'han complert.

Mentre la gran majoria d'activitats recuperaran la normalitat, la piscina olímpica que ha estat la zona més fortament malmesa per l'incendi ha quedat aïllada i es mantindrà tancada fins que finalitzin els treballs que en permetin la seva obertura. Per tal d'oferir una compensació als usuaris, mentre no es pugui oferir el servei de la instal·lació aquàtica, el Comú ha anunciat que aplicarà una rebaixa global del 10% a totes les quotes d'abonament dels usuaris del centre esportiu.

Ara per ara, l'entrada a l'edifici dels Serrradells s'haurà de fer exclusivament per la zona de l'aparcament, on s'ha habilitat un túnel provisional per permetre l'accés amb seguretat. Únicament podran accedir al centre a través de la plaça Pierre de Coubertain les persones que vagin a peu pel Rec de l'Obac. D'aquesta manera, el pas per la rampa que connecta el pàrquing amb la plaça queda anul·lat, tant per als vehicles com per als vianants.

Un cop retirada la bastida exterior de l'edifici, així com realitzades les tasques de neteja a fons de les zones no afectades pel foc i dels sistemes de ventilació, els Serradells ja estan en marxa per poder tornar a acollir els usuaris i les seves activitats en horaris de: dilluns a divendres de 6.30 a 22.30 h, dissabtes, diumenge i festius de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.

Així doncs, els clubs esportius que desenvolupen la seva activitat als Serradells, i que des del novembre s'han reubicat en altres espais, aniran recuperant l'activitat al llarg dels pròxims dies, segons s'informa des de la corporació. Aquest dijous també serà el torn de l'Escola Bressol dels Serradells que rependrà l'activitat a l'espai i en horaris habituals: de dilluns a divendres de 7.45 a 20.30 h. La cinquantena de nadons i infants afectats per l'incendi han quedat reubicats durant gairebé aquests tres mesos entre l'escola bressol de Santa Coloma i el casal d'infants el Llamp.  

Etiquetes

Comentaris

Trending