Les immobiliàries podran administrar i gestionar tot tipus de béns immobles per compte de tercers

En el marc de les mesures per la pandèmia de la Covid-19 també s'ocuparan de les operacions de mediació en arrendaments i sotsarrendaments

-
-
Les immobiliàries que obriran aquest dilluns es podran ocupar d'administrar i gestionar tot tipus de béns immobles per compte de tercers, i de les operacions  de mediació en arrendaments i sotsarrendaments, Així ho especifica el decret que s'ha publicat aquest diumenge en el BOPA. En el text s’adopten mesures excepcionals addicionals per la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus SARS-CoV-2, d’obertura d’algunes activitats comercials.

D'aquesta manera s'obren per fases, unes quantes activitats per tal que puguin ser ateses algunes de les necessitats de la població. Un dels sectors inclosos és el de les immobiliàries, especialment en l'àmbit dels lloguers,  tan pensant amb els que finalitzen aquest mes com en els que poden veure sotmesos a les reduccions de la segona llei òmnibus que es va aprovar dissabte en la sessió ordinària del Consell General.

Com en anteriors disposicions, els establiments hauran de guardar la deguda diligència en l’aplicació de les mesures de prevenció i garantir una cabuda màxima del 30%, d’acord amb la superfície útil dedicada al públic.

Aquesta capacitat ha de ser controlada pel mateix establiment, que ha d’assegurar, mitjançant comptadors manuals sempre que sigui possible, la cabuda màxima del 30% indicat. Cal que les persones guardin entre elles la distància mínima d’un metre (preferiblement de dos metres) tant a l’interior com a l’exterior de l’establiment si estan esperant per accedir-hi. També  es recomana promoure polítiques d’horaris per evitar concentracions. El decret entra en vigor aquest dilluns.

 

Documents

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending