Les agències de viatges pendents de l'evolució de la situació a la Xina

Les companyies àeries fan l'anul·lació o els canvis de bitllets sense cap cost

-
-
Les agències de viatges d'Andorra estan pendents de l'evolució de la situació a la Xina. N'hi ha que tenen grups previstos per anar-hi el mes d'abril i altres que han vist com les demandes havien baixat els darrers mesos i no precisament pel coronavirus ja que s'ha complicat l'obtenció del visat. A més, moltes companyies àeries han anat cancel·lant els seus vols al país asiàtic.

Les agències recomanen anul·lar o modificar els vols contractats a la Xina i les companyies àeries fan el canvi sense cap cost addicional i donant totes les facilitats. Les aerolínies han enviat un comunicat a les agències informant de la situació. Imma Codina, de Viatges Pyrénées destaca, que "la Xina és un destí turístic de tot l'any i que els mesos de gener i febrer són bons per anar-hi perquè no és temporada de pluges".

Adolf Vilanova, de Viatges Vilanova, recorda que "és un destí de viatges de negocis o de lleure". Afegeix que "totes les informacions que tenim desaconsellen anar-hi en aquest moment". A Viatges Emocions, també estan pendents de l'evolució del coronavirus perquè tenen un grup que està pendent de viatjar-hi el pròxim mes d'abril.

D'altra banda el Govern recorda que totes aquelles persones que tinguin previst viatjar a la Xina en les pròximes setmanes s'inscriguin al registre de viatgers que té el ministeri d'Exteriors. De la mateixa manera, demanen a aquells que hagin visitat recentment el país asiàtic que es posin en contacte amb el ministeri a través del telèfon d'emergències consulars.

Etiquetes

Comentaris

Trending