L'Eix Central demana mesures a 18 mesos per fer front a la crisi

Sol·liciten que l’aplicació de la mesura dels Ertos sigui retroactiva a  l'1 d’abril

-
-
L'Eix Central demana que s'apliquin mesures a divuit mesos vist. La més important en la carta que ha enviat l'associació al cap de Govern, Xavier Espot, és és la flexibilitat en l’adaptació a la crisi actual, que de ben segur continuarà d’una forma o un altre en els propers mesos. Aquesta flexibilitat  hauria d’anar orientada a l’adaptació de les despeses a l’activitat real dels negocis.

En la carta expliquen "en l’actualitat la activitat és ingressos “0”, i en els casos de les empreses obligades a romandre obertes la caiguda d’ingressos està al voltant del 80%, les despeses més importants en les nostres comptes de resultats són els lloguers i les despeses de personal. Demanem que aquestes despeses estiguin lligades a la nostra activitat real, en comparació amb el mateix període de l’any anterior".

Es mostren disposats a realitzar auditories d’ingressos als negocis i demanen  que l’aplicació de la mesura dels Ertos sigui retroactiva a  l'1 d’abril. També demanen la  incorporació progressiva dels treballadors en el moment d’inici de l’activitat, i segons la facturació i activitat real en els negocis, així com la possibilitat de jornades reduïdes i flexibles per els treballadors en el moment d’incorporació a l’activitat. Finalment, sol·liciten mantenir la suspensió del pagament del 15,5% de la CASS.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending