L'EFA proposa la creació d'un consorci per impulsar l'aeroport i l'heliport

Consideren que aquestes instal·lacions són necessàries per rellançar l'economia andorrana

El president de l'EFA, Francesc Mora.
El president de l'EFA, Francesc Mora. ALTAVEU
L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha proposat, aquest dimecres, la creació d'un consorci d'infraestructures per impulsar la construcció de l'aeroport i de l'heliport. Des de l'EFA consideren que aquestes instal·lacions són necessàries per rellançar l'economia andorrana que segons el president de l'entitat, Francesc Mora "dona símptomes d'esgotament".

L'EFA ha arribat a aquesta conclusió després de la presentació, aquesta mateixa setmana, de l'informe de la Cambra de Comerç i de les diferents indicadors econòmics. L'entitat ha reiterat que la pressió fiscal no pot superar el 25% perquè les empreses puguin continuar sent competitives i apunten que cal dotar el país d'un aeroport i d'un heliport .

El president de l'EFA, Francesc Mora no s'ha volgut pronunciar sobre la ubicació de l'aeroport "perquè nosaltres no som especialistes" i en referència a la situació econòmica ha expressat la seva preocupació pels sectors tradicionals "perquè no veiem que puguin créixer".

Com altres associacions, l'EFA creu que l'actual xarxa viària és insuficient i que qualsevol problema, com ara una esllavissada o un accident, pot deixar Andorra aïllada. Mora ha demanat que el Govern els tingui en compte en el pacte d'Estat de les pensions.

Recentment, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo ha mostrat el seu desig de tancar l'esmentat pacte després de les eleccions comunals del pròxim diumenge.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending