L’antic local del bingo fa neteja vint anys després

La propietat de l’immoble de planta baixa i soterrani que havia acollit altres negocis -des d’un bar de copes a una agència de viatges- treu runa a cabassos de l’espai per poder-lo posar al mercat

-
-
Va ser el primer local del bingo al carrer Prat de la Creu. També va acollir, entre altres, una agència de viatges o un bar de copes. Però fa un parell de dècades que estava tancat a pany i forrellat. Algú, fins i tot, podia pensar que estava abandonat. Res més lluny de la realitat. L’immoble forma part del patrimoni d’una família més que notable d’Andorra la Vella. Després de molt temps -conflictes legals a banda- sense rumb, finalment el local, de planta baixa i soterrani, ha obert les portes i hi corre l’aire.

Veure activitat dins l’indret a sorprès més d’un. Només es treballa de portes endins, sense fer massa soroll i amb poca claror. Per ara, no hi ha cap projecte decidit que vagi allí. Segons fonts coneixedores dels treballs que s’hi estan fent, es tracta d’uns treballs de sanejament en profunditat. Molta profunditat. De fet, tot l’espai s’està buidant. Es treu runa i més runa. Es deixarà el local net, diàfan. Considera la propietat que d’aquesta manera el local serà més presentable i atractiu en vista a un possible llogater.

Perquè la intenció és llogar el local. Són 1.600 metres quadrats ampliats fins als 2.000 en el rovell d’ou del país. En principi és possible ubicar-hi qualsevol mena d’activitat, no contaminant i que obtingui l’autorització tant del comú com del Govern, és clar. Des d’un concessionari de cotxes a un negoci de restauració per exemple. El que és clar és que ni que no ho volgués l’inquilí ni que ho pretengués la propietat, damunt el local no s’hi pot construir. De cap de les maneres. Hi ha una sentència judicial de fa tants o més anys que està tancat el local que ho impedeix.

Comentaris (1)

Trending