L’ajudant del mestre empresonat assegura a la Batllia que mai va veure res d’estrany

La investigació judicial per aclarir del tot els fets que van portar a la detenció d’un docent del col·legi María Moliner dimarts de la setmana passada continua plenament activa

Un cotxe policial surt de l'edifici judicial després d'haver-hi anat a fer una gestió.
Un cotxe policial surt de l'edifici judicial després d'haver-hi anat a fer una gestió.
La investigació judicial del cas que manté empresonat un mestre d’educació infantil del col·legi María Moliner, a Escaldes, continua endavant sense que, per ara, hi hagi cap canvi processal en la situació del docent. La batlle responsable de la instrucció continua duent a terme diverses diligències amb l’objectiu d’aclarir totalment l’ocorregut. La monitora de llarga experiència que exercia d’ajudant del mestre ha assegurat davant la instructora que no va veure mai res d’estrany en el comportament del processat, un resident espanyol de 32 anys que exercia al Principat des del setembre.

La col·laboradora educativa és una de les persones que ja ha prestat declaració davant la Batllia. Segons fonts coneixedores de la investigació, s’hauria expressat sense cap mena de dubte en relació amb allò que se li va exposar i hauria assegurat que mai va veure ni tan sols intuir res del que algunes de les persones denunciants han arribat a expressar. També haurien prestat declaració des del director del centre escaldenc del María Moliner i la persona que fa d’enllaç entre l’escola i els pares dels alumnes. 

Tots haurien coincidit en afirmar que el tracte del docent era molt correcte, sense res que fes aixecar cap mena de sospita.Durant tota la setmana encara s’haurien de dur a terme més diligències per mirar de treure l’entrellat de tot plegat. Ja es van fer els exàmens pertinents amb els menors i es va mirant d’aclarir entre els elements tan rotunds i clars, incriminatoris alguns, totalment exculpatoris els altres, que hi hauria sobre la taula de la Batllia. 

Finalment, en el dossier hi hauria quatre denúncies, la cinquena, que consistia en un correu electrònic d’una mare suposadament anunciant a la policia que la seva filla també patiria els trastorns que podrien ser compatibles amb els presumptes abusos, no s’ha arribat a formalitzar mai. De fet, la dona en qüestió hauria explicitat la seva voluntat de no anar més enllà del correu electrònic i de deixar aquest sense efecte.

Una imatge de la seu de la Justícia aquesta tarda.

Relacionat

L’acusació contra el mestre empresonat per abús sexual penja d’un fil
Una imatge de la seu de la Justícia aquest migdia.

Relacionat

Empresonat el mestre del col·legi María Moliner acusat d’abusar d’alumnes 
Un cotxe policial en les immediacions de la seu judicial.

Relacionat

Passa a disposició judicial el mestre detingut per suposats abusos al col·legi María Moliner

Comentaris (4)

Trending