La xarxa solidària de la Massana dóna suport a una cinquantena de persones

Vint-i-set joves de la parròquia, de manera coordinada amb el comú, es fan càrrec de fer les compres d’aliments o medicaments per als padrins que ho necessiten

-
-

La xarxa solidària formada, a la Massana, per una trentena de joves està donant suport, de manera coordinada amb el comú de la parròquia, a 51 persones. En total, s’han fet 74 comandes, ja sigui per la compra de productes alimentaris o per l’adquisició de medicaments en farmàcies. Els joves que inicialment es van organitzar per lliure van a fer les compres corresponents i després les porten als domicilis des dels quals s’han fet els encàrrecs.

L'Àrea Social del comú massanenc està en contacte amb els padrins de la parròquia que necessiten un suport, ja sigui un seguiment del confinament o un servei per anar a fer la compra. D'aquest darrer servei, com s’ha dit, se n'encarrega la xarxa solidària, formada per vint-i-set joves de la parròquia. Les persones que volen sol·licitar el servei poden fer-ho a través de l'Àrea Social, al telèfon 736 925, que els posa en contacte amb la xarxa.

Els joves s'encarreguen de fer la compra o anar a la farmàcia i portar els articles al domicili. De moment, s'ha donat servei a cinquanta-una persones, que han realitzat setanta-quatre demandes, ja sigui per fer la compra d'aliments o per anar a la farmàcia. De forma paral·lela, l'Àrea Social es manté en contacte amb un centenar de padrins de la parròquia que viuen sols, a través de trucades telefòniques setmanals, per comprovar que es troben bé.

Comentaris

Trending