La Unió Pro Turisme proposa als infants d’Escaldes un concurs amb dibuixos sobre Sant Jordi

Els guanyadors de cadascuna de les dues categories (de 6 a 9 anys i de 10 a 14) tindran una plaça a la cavalcada de Reis de gener del 2021

Comentaris

-
-

La Unió Pro Turisme ha convocat un concurs per celebrar la diada de Sant Jordi. Des de l’entitat es demana que els infants d’Escaldes-Engordany que vulguin participar els enviïn un dibuix amb la llegenda del cavaller i el drac com a temàtica. El premi és una plaça en la cavalcada de Reis del proper mes de gener.

L’associació vol col·laborar a celebrar la diada de Sant Jordi i, a la vegada, proposar una activitat més perquè els infants i adolescents puguin passar l’estona durant aquests dies de confinament. Per això, s’ha impulsat un concurs de dibuix amb el qual es reclama que els nens de la parròquia escaldenca els facin arribar les seves creacions, sempre amb la llegenda com a teló de fons.

Es dividiran en dues categories. Una per als infants d’entre 6 i 9 anys. L’altra, de 10 a 14. Com a data màxima per rebre els dibuixos s’ha fixat el 6 de maig. Els dos millor guanyaran una plaça per a la cavalcada de Reis de gener del 2021. El correu electrònic al qual s’han d’enviar les il·lustracions és festesuptee@gmail.com.

Etiquetes

Comentaris

Trending