La Sirena retira terrines de gelat i sorbet perquè poden contenir traces de llet o ou

Un error en l’etiquetatge porta la coneguda empresa a apartar del mercat uns productes que també havien arribat al Principat

-
-
La coneguda cadena de productes congelats La Sirena ha retirat del mercat quatre terrines i copes de gelat i sorbet donat que en el seu etiquetatge no s’informa que poden contenir proteïnes de llet o d’ou i això pot causar problemes a persones amb certes al·lèrgies. Els productes en qüestió havien arribat també al Principat, segons que ha informat el ministeri de Salut.

Els quatre productes que s’han retirat són tots de la marca pròpia. Es tracta d’una copa de sorbet de llimona de 170 ml, una copa de vainilla i xocolata de les mateixes dimensions, una terrina de pannacota de gerds en el format de mig litre i un sorbet d’orxata en un format en què hi van sis unitats. Es recomana a aquells consumidors que pateixen d’al·lèrgies o intoleràncies alimentàries a la llet i/o a l’ou, que hagin comprat algun d’aquests productes i els tinguin a casa seva, que s’abstinguin de consumir-los i els retornin a l’establiment on els hagin adquirit. Cal assenyalar que el consum d’aquests productes no ha de comportar cap risc per a la resta de consumidors. 

Salut ha anunciat que ha tingut coneixement a través de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Catalunya. En l’etiquetatge d’aquests productes no hi consta la menció informant que poden contenir proteïnes de la llet o proteïnes d’ou. Ha estat la pròpia empresa fabricant, que havia distribuïts els productes entre l’Estat espanyol i Andorra, la que ha comunicat a les autoritats, per precaució, la retirada dels productes vist que en l’etiquetatge no s’indicava que aquests productes puguin contenir traces de certs al·lèrgens, s’ha decidit procedir a la seva retirada del mercat.

Etiquetes

Comentaris

Trending