La samarreta del MoraBanc lluirà el nom de totes les persones que facin donatius al fons solidari

El club posa en marxa la iniciativa ‘El partit de la nostra vida’ per recaptar donatius per combatre les despeses sanitàries associades a la Covid-19

-
-
El MoraBanc Andorra jugarà més protegit i acompanyat que mai la temporada vinent. La samarreta tricolor de la temporada 20/21 portarà incorporats el nom i cognoms de totes les persones que participin en la iniciativa ‘El partit de la nostra vida’. La gestió es pot fer completa, pagament inclòs, a través del web del club www.bca.ad i les persones que s’hi vulguin sumar tindran 5 opcions per fer els seus donatius: 10, 20, 50, 100 i 200 euros. Tots els diners recaptats aniran al fons de solidaritat del Govern d’Andorra en la lluita contra la COVID-19. Amb l’aportació de 10 euros el nom ja figurarà a la samarreta.

Les persones que facin un donatiu de 10 euros gaudiran també d’un descompte del 5% en la compra de la samarreta commemorativa, les que en posin 20 un 10% de descompte, les que posin 50 euros un 10% de descompte i bufanda de regal, les que en posin 100 un 20% de descompte i una samarreta d’aquesta temporada de regal i les que en posin 200 un 30% de descompte i una samarreta de regal d’aquesta temporada.

“La iniciativa té un doble objectiu”, exposa el cap de comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, “per una part està seguir ajudant en tot el que es pugui al fons de solidaritat perquè el partit contra la COVID-19 serà llarg i hem de seguir col·laborant, cadascú en funció de les seves possibilitats, i no defallir”. Fernàndez ha detallat també el segon pilar de la iniciativa “no se’ns acut una manera de sentir-nos més forts pel futur que jugant amb una equipació que ens recordi el millor de la nostra comunitat que sempre es mostra generosa i solidària”. El Cap de comunicació del club conclou que “els nostres seguidors també es mereixen un detall així i portar els seus noms quan juguem será un autèntic honor”.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending