La pressió a través de les xarxes socials obliga una armeria a retirar una pell de llop d'un aparador

Comentaris

La pressió a través de les xarxes socials obliga una armeria a retirar una pell de llop d\'un aparador
La pressió a través de les xarxes socials obliga una armeria a retirar una pell de llop d\'un aparador

Hores després d'iniciar-se una nova campanya a la plataforma change.org i quan ja més de mil persones l'havien subscrit, l'establiment que exposava en un dels seus aparadors una pell de llop l'ha acabat retirant. El comerç, una armeria de l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella, s'ha volgut estalviar problemes i comentaris. L'escenografia es manté a la vitrina, però l'animal -les fonts no han pogut concretar si era pell real dissecada o una recreació sintètica- ja no hi apareix.

Més d’un miler de persones ja han signat hores d'ara una petició, adreçada al comú d’Andorra la Vella i a les organitzacions ecologistes i animalistes Laika i ADN (i també a Andorra sostenible i l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell) amb l’objectiu de forçar el cèntric establiment de la capital a retirar el que consideren que és una pell de llop exposada al seu aparador.

La demanda feta change.org es presenta amb la següent inscripció o explicació: “On està el nostre respecte pels animals? Com es pot permetre la exhibició gratuïta del trofeu de caça d'un animal protegit? i sobretot, com es pot associar al marketing? No entenem ni acceptem aquest aparador i per això demanem la retirada de la pell del llop.” 

En cap cas es posa el nom de l’establiment. No obstant això, alguns dels firmants han assegurat que més enllà de l’acció, o més que la firma de la petició, seria més efectiu que el públic deixés d’anar a comprar a la botiga en qüestió. I per això en reclama que es faci pública la denominació de la mateixa.

Comentaris

Trending