La presència del president jove de DA a 'l'executiva' del Fòrum Nacional de la Joventut aixeca polseguera

Comentaris

La presència del president jove de DA a \'l\'executiva\' del Fòrum Nacional de la Joventut aixeca polseguera
La presència del president jove de DA a \'l\'executiva\' del Fòrum Nacional de la Joventut aixeca polseguera

La composició de la taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut aixeca polseguera. El fet que el president de la secció jove de Demòcrates per Andorra (DA), Jordi Ribes, sigui el tresorer de l’entitat es veu amb rezel des de diversos àmbits juvenils. Ribes està sent molt actiu a nivell polític -amb articles de premsa defensant les posicions demòcrates o assistint sense anar més lluny aquest dilluns en la trobada de càrrecs electes- i a més a més en les reunions del Fòrum, segons fonts del propi organisme, no amaga la seva militància. Ben al contrari.

Els darrers dies, arran d’un acte organitzat per l’entitat sobre l’increment de l’abstenció al Principat (a la foto un moment del debat al Parc Central just quan intervé Ribes), ja hi va haver reticències, en aquest cas dels joves de Liberals d’Andorra, que van denunciar una certa instrumentalització política del Fòrum Nacional. Ara, altres sectors que formen part de l’entitat han recordat que aquest organisme, que just ara fa un temps intentava redreçar el rumb després d’una època complicada, continua sense cenyir-se del tot a la normativa. 

Més enllà del debat ètic en relació al fet que un membre destacat de DA -de la secció jove almenys- ocupi un càrrec executiu dins la taula permanent de l’entitat, aquesta estaria en fals en relació amb diverses qüestions de caràcter administratiu. Per exemple, els estatuts del Fòrum no han estat mai publicats al BOPA com caldria, i això que fa pràcticament un any que es van aprovar. Tampoc consten publicats els càrrecs suplents de l’entitat o un darrer avís oficial errava en la data de la celebració de l’assemblea de l’entitat.

Comentaris

Trending