La policia deté l'home que la matinada de diumenge va robar mercaderia a l'interior del bar del Roc del Quer

Hauria trencat els vidres de l’establiment que hi ha a tocar del mirador canillenc i no es descarta que tingui a veure amb l’individu que hauria protagonitzat un suposat furt amb força a Anyós

-
-
La policia ha aconseguit detenir aquesta nit l’home que la matinada de diumenge hauria accedit il·lícitament al bar que hi ha en les immediacions del mirador del Roc del Quer, a Canillo, i del qual se n’hauria endut diverses mercaderies que hi havia a l’interior. Especialment el que va agafar l'arrestat van ser ampolles de begudes alcohòliques. No es descarta que aquesta mateixa persona fos també qui hagués protagonitzat el suposat furt amb força que el propietari d’un xalet en obres hauria detectat diumenge al matí. Ho haurà de determinar l'enquesta que ara s'haurà de complimentar una vegada capturat el suposat responsable del delicte.

Els agents del cos han pogut enxampar la persona que va accedir a l’interior de l’establiment de restauració del mirador canillenc després de trencar un dels vidres de la instal·lació gràcies al fet que en les immediacions del local hi hauria càmeres de videovigilància que haurien gravat amb prou qualitat l’acció. Serien aquestes imatges les que haurien permès identificar l’individu. Durant tot el dia se l'ha estat cercant i, finalment, i tot i que encara que no han transcendit més detalls de l'operació, aquest vespre se l'ha aconseguit arrestar.

S’està també intentant de saber si aquesta mateixa va ser la que posteriorment, durant la mateixa matinada de diumenge, hauria accedit a un xalet que està sotmès a treballs de remodelació a Anyós. Qui va accedir al seu interior ho va fer després de forçar la porta principal. El propietari de l’habitatge, en el moment de contactar amb la policia, no va trobar a faltar cap pertinença. En els dos casos es pensa que va actuar una persona en solitari. En el cas del bar-restaurant del Roc del Quer això és del tot segur.

Comentaris (1)

Trending