La policia ha d’intervenir per frenar el ‘descontrol’ dels establiments de menjar ràpid

(AMB VÍDEO) Com qualsevol servei de restauració, només poden servir a domicili, però tant al McDonald’s com al Burger King s’hi han creat cues de desenes de cotxes acudint a buscar menús

-
-
Diverses dotacions de la policia han hagut d’acudir, com a mínim, en dos establiments de menjar ràpid de l’avinguda Tarragona que aparentment s’estaven saltant la normativa aplicable en relació al servei que es pot prestar arran de les mesures excepcionals derivades de la Covid-19. Aquests establiments, i amb les degudes normes sanitàries, a tot estirar poden repartir a domicili. Aquesta nit, desenes de cotxes s’han concentrat en les immediacions dels dos locals, formant llargues cues, per recollir menús.

Els serveis de recollida de menjar tant a McDonald’s com a Burger King que es fan per la via ràpida en taulells laterals i des del vehicle mateix s’han disparat enormement. Segons diverses fonts oficials, contravenint en tots els casos i clarament les normatives. El 188 ha rebut diverses trucades alertant de la situació. També el servei de policia. Per aquest motiu diverses patrulles han acudit a un establiment i a l’altre a demanar explicacions, a posar ordre i, suposadament, a ordenar la clausura de l’establiment per incompliment de la normativa vigent.


 

 

 

Comentaris (19)

Trending