La policia enxampa cinc persones que pretenien entrar al país pel Pas a robar

Els agents detenen un dels membres de la banda perquè ja se l’havia controlat amb anterioritat però fent-se passar per una altra persona

Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.
Un vehicle policia davant del despatx del Pas de la Casa.
La policia va evitar dimecres de la setmana, presumiblement, que una banda de lladres accedissin al país pel Pas per fer-hi malifetes. Just a la frontera, els agents que feien els controls pertinents van sospitar d’un vehicle en què hi viatjaven cinc persones. Van arrestar-ne un per falsa identitat i van foragitar els altres vist que portaven eines i elements habituals per a la comissió de furts.

En dur a terme el control de les cinc persones que pretenien accedir al Principat en un turisme particular, una d’elles es va identificar amb un passaport. En comprovar la seva impremta dactilar al sistema informàtic es va constatar que amb anterioritat havia estat controlat en dues ocasions, identificant-se amb una altra identitat i data de naixement diferents a les ressenyades al passaport, motiu pel qual va ser detingut. 

Pel que fa a la resta d’acompanyants del detingut, se’ls va denegar l’accés al Principat per no dur la documentació necessària per creuar la frontera i per motius d’ordre públic, ja que anaven proveïts amb tenalles i dues bosses folrades amb paper d’alumini que generalment s’utilitzen per cometre furts de mercaderia en establiments comercials.

Un delicte sexual ‘estrany’

La setmana passada, en aquest cas dijous, la policia també va procedir a detenir un jove de 19 anys acusat d’un delicte contra la llibertat sexual. Se’l va arrestar, segons que han explicat les fonts, vist que hi havia una menor implicada. Però les mateixes fonts han assegurat que caldrà corroborar molt les versions atès que hi hauria nombroses contradiccions per part de la denunciant.

Comentaris (1)

Trending