La policia deté un jove que va amenaçar de mort dos agents que l’impedien entrar a un local nocturn

Ingressa a presó un home que se’l va enganxar al país quan tenia una ordre d’expulsió durant tres anys si no volia entrar sis mesos a la Comella

-
-
Agents de la policia van detenir a altes hores de la matinada de dissabte un jove resident que els va amenaçar de mort a banda d’insultar-los després que els uniformats l’impedissin entrar en un local d’oci nocturn on havia muntat merder degut al seu estat de més que notable embriaguesa.

Era més enllà de les 4 de la matinada quan el personal responsable d’un local d’oci d’Andorra la Vella va alertar la policia que hi havia un client que estava generant un conflicte greu just a l’entrada de l’establiment. Els responsables del local l’impedien entrar degut al fort estat d’embriac que presentava. 

Els agents van convidar el noi, de 19 anys, a marxar. I li van recordar que fent l’ús del dret d’admissió li podien impedir l’accés al local. La resposta del jove va ser molt hostil vers els agents intervinents, i els va començar a injuriar i amenaçar. Per tot plegat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat, contra l’honor i contra la funció pública.

Aquesta va ser una de les onze detencions que hi va haver durant la setmana passada. Cinc d’aquestes van ser degudes a positius d’alcoholèmia al volant i un altre per introducció d’una petita quantitat de droga. L’únic arrestat que ha estat a ingressat a la Comella és un no resident de 20 any que va accedir a que se li imposés una expulsió de tres anys del país per no haver d’entrar sis mesos ferms a la presó en compliment d’un delicte flagrant pel qual se’l va detenir i jutjar per la via ràpida feia un temps. En no complir amb allò que se li va ordenar i ser enxampat, automàticament va ingressar al centre penitenciari.   

 

Etiquetes

Comentaris

Trending