La policia deté cinc persones per incidents al Carnaval d’Encamp

Dos joves van ser controlats la matinada de diumenge i tres més la del dilluns per participar en una baralla i encarar-se amb els agents del cos d’ordre

El dinar es farà al Complex d'Encamp.
El dinar es farà al Complex d'Encamp.

El Carnaval d’Encamp s’ha saldat, fins ara, amb cinc persones detingudes per aldarulls. Dos d’ells, la matinada del diumenge. Tres més, la del dilluns. En tots els casos per fets similars. Un cop acabada la festa estaven empenyent gent i encarant-s’hi i quan els agents de les patrulles desplegades al poble s’hi van apropar per posar-hi ordre, també es van enfrontar i insultar.

El primer incident va tenir lloc la matinada del diumenge. Cap a un quart de sis, dos joves de 19 i 25 anys estaven participant en una baralla a la sortida del Complex Esportiu i Sociocultural, on havia tingut lloc la festa nocturna, tot empenyent la multitud i cridant. La intervenció dels policies només va servir perquè es tensés més la situació, ja que els dos homes es van dirigir cap a ells en actitud despectiva i agressiva. Finalment, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la funció pública i d’un altre contra la integritat física i moral i contra l’honor.

Uns fets similars s’han viscut la passada matinada. En aquest cas, han estat tres persones les implicades: una noia de 18 anys i dos nois de 19 i 21. També estaven provocant aldarulls i quan se’ls ha controlat s’han enfrontat als agents. Tots tres han estat detinguts.

Cal recordar que de cara a aquests dies festius a Encamp, tant la policia com els agents de circulació han reforçat la seva presència al carrer, justament, per evitar incidents, amb el cap posat als greus aldarulls que es van viure a l’estiu a Sant Julià. En concret, hi ha tres patrulles permanents del cos d’ordre i dues més dels urbans controlant els punts en què es preveu que pugui haver algun conflicte.

Etiquetes

Comentaris

Trending