La Cooperativa no descarta demanar una compensació per la pèrdua de la línia L1

Malgrat que ara no és prioritari per a l’empresa calcular els perjudicis, la companyia tenia concedit sense data de caducitat el trajecte que va de Sant Julià a Andorra la Vella i Escaldes

-
-
La Cooperativa Interurbana no descarta demanar al futur Govern una compensació pels eventuals perjudicis que li pugui causar el fet que l’executiu sortint, al darrer dia, adjudiqués les noves línies de transport públic per a viatgers i l’empresa citada hagi perdut la L1, el trajecte que va de Sant Julià a Andorra la Vella i Escaldes. Ara per ara, però, el càlcul de l’eventual perjudici sofert no és prioritari per a la companyia. L’empresa pretén analitzar abans l’adjudicació anunciada.

Fonts properes a la companyia han recordat que tenien concedida la L1, com aquell que diu, de per vida, atès que no hi havia data de caducitat -una altra cosa és, per exemple, el Bus Exprés, que sí tenia una ‘vida limitada’- en la concessió. La Cooperativa usa vehicles per a l’esmentada línia que no pot reciclar per a d’altres trajectes i que, a priori, no hauria amortitzat. Serà aquest, per exemple, un dels elements que haurà de calcular per avaluar el perjudici que la no adjudicació d’aquesta línia dins els nous lots li pot causar. Si fos molt elevat i que les adjudicacions sí rebudes no li compensi, és probable, segons les fonts, que s’acabi plantejant una reclamació.

Abans, però, l’empresa sol·licitarà els dossiers complets de l’adjudicació anunciada fa tot just un parell de setmanes pel llavors ministre en funcions d’Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya. La Cooperativa vol analitzar escrupolosament que s’hagi respectat tot allò que fixava el plec de condicions. L’empresa té la certesa que en alguns casos, la seva proposta era més baixa, més barata, que la que ha resultat adjudicatària i, en conseqüència, es vol estudiar quins paràmetres han fet decantar la balança. Una vegada feta aquesta primera part anàlisi s’actuarà en conseqüència i es passarà a fer el segon estudi: l’eventual perjudici que se sofrirà de perdre la L1.

Comentaris (3)

Trending