La controvertida adjudicació del pla comercial d’Encamp va a missa: la majoria comunal l’avala

Els grups de la minoria estudiaran la nova documentació rebuda després d’abstenir-se en la decisió última de la comissió que formalment promou la contractació d’Intueri

Maria Segarra, d\'Intueri (esquerra), i Jordi Torres Arauz, cònsol major d\'Encamp.
Maria Segarra, d\'Intueri (esquerra), i Jordi Torres Arauz, cònsol major d\'Encamp.
La majoria demòcrata (UP DA) del comú d’Encamp ha tirat per bona i ha decidit que l’adjudicació directa de l’elaboració del pla de dinamització comercial a l’empresa Intueri va a missa. Tan hi fa que la proposta encomanada sigui molt més cara que la que treu a concurs el comú de la Massana. Només com a exemple i a mode comparatiu. Si ho creuen oportú, els membres de l’oposició, que s’han abstingut durant la reunió de la comissió que ha avalat la contractació, hauran de portar l’afer als tribunals. I per ara no està clar que això passi.

Els responsables comunals han lliurat als representants de la minoria la documentació a partir de la qual es considera suficientment motivada l’adjudicació. Els primers informes jurídics externs encarregats posaven de relleu que la contractació d’Intueri sense cap mena de procés de concurrència ni tan sols de demanda d’altres pressupostos no estava suficientment justificada. Però que hi cabia la possibilitat de fer-ho. I això és el que considera la majoria comunal que s’ha fet. Justificar molt més l’encàrrec fet. Argumentar que l’empresa dirigida per Maria Segarra era l’única que podia fer aquell treball en tractar-se d’una qüestió sensible i donat que ja tenia part de la feina fota i això, de ben segur, abaratia el cost final del pla dinamitzador.

Fonts de l’oposició han assegurat que s’han abstingut en la votació en la comissió comunal en espera d’analitzar més a fons la documentació rebuda aquest mateix dilluns. Socialdemòcrates i liberals, més els respectius independents, sempre han vist molts dubtes i molts interrogants en l’encàrrec del pla de dinamització comercial. I més encara des que van saber que Intueri va ser qui es va oferir per fer la feina i, amb posterioritat, es va posar en marxa tot el ‘muntatge’ escaient per generar la ‘necessitat’ del pla i procedir a contractar-ne l’elaboració.

Etiquetes

Maria Segarra, d\'Intueri (esquerra), i Jordi Torres Arauz, cònsol major d\'Encamp.

Relacionat

El cònsol d’Encamp suspèn per ara el polèmic contracte a Intueri i sorprèn l’oposició en no tenir cap informe 
Els quatre consellers a la plaça dels Arínsols, durant la compareixença.

Relacionat

L’oposició d’Encamp denuncia martingales del cònsol per justificar una adjudicació a dit
Imatge d\'una de les últimes sessions de consell celebrades al comú d\'Encamp.

Relacionat

El cònsol d’Encamp envia ‘al carrer’ l’oposició si vol furgar amb una adjudicació irregular

Comentaris

Trending