La comissió per la reconstrucció de Sant Vicenç d’Enclar es posa en marxa amb 10 membres

La primera reunió tindrà lloc el pròxim dia 16 amb l’objectiu de començar a destriar les millors propostes tècniques

-
-
La comissió per impulsar la reconstrucció del campanar de Sant Vicenç d’Enclar es reunirà aquest pròxim 16 de gener amb l’objectiu de començar a destriar les millors propostes tècniques per així prendre les decisions sobre les possibles intervencions que s’han de fer sobre el campanar de l’església. A més, la reunió de treball també ha de servir per determinar amb certesa les causes de l’esfondrament de l’estructura, un cop retirats tots els elements caiguts, i fer un estudi més aprofundit de com es van produir els fets.

La comissió estarà formada per experts interns i externs a l’Administració amb l’objectiu de poder sumar les màximes visions possibles per trobar la millor manera de procedir així com els límits de la intervenció. Del departament de Patrimoni Cultural hi formaran part el director del departament, Xavier Llovera, el cap d’Àrea de béns Immobles, David Mas Canalís, la cap d’Àrea de béns Mobles, Berna Garrallà i Joan Bellera i Abel Fortó tècnics del departament.

Pel que fa als membres de la comissió externs hi haurà l’arquitecte i exInspecteur général des Monuments historiques a França, des del 1997 al 2017, Olivier Poisson i el professor a la Universitat Politècnica de Catalunya, Jose Luis Gonzalez Moreno-Navarro.

Com a arquitectes experts prendran part de la comissió Enric Dilme i Joan Reguant, ambdós coneixedors del patrimoni andorrà i que han treballat en nombrosos projectes d’intervenció a monuments del país. Finalment també prendrà part de les reunions el geòleg i president de la Fundació Marcel Chevalier, Valentí Turu

Comentaris (3)

Trending