La CEA aposta per la clientela de proximitat per rellançar l'economia després de la crisi

La patronal diu que cal vetllar per mantenir els estàndards de qualitat tot evitant una cursa de preus a la baixa

-
-

Prestar especial atenció als mercats de proximitat, vetllar per mantenir els estàndards de qualitat tot evitant una cursa de preus a la baixa, i posar en valor la bona gestió de la crisi sanitària que s’està fent a Andorra són algunes de les claus que, segons la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), hauria de tenir l’estratègia de rellançament del sector del turisme i el comerç un cop superada la suspensió d’activitats.

La comissió de Turisme i Comerç de la patronal, que aplega representants del sector hoteler, dels allotjaments turístics, del comerç minorista i majorista i de les agències de viatge i touroperadors, ha treballat en un document que fixa unes primeres línies per definir com hauria de ser l’estratègia de recuperació d’aquest sector que és un dels més afectats per la crisi econòmica vinculada a la pandèmia de la Covid-19.

La CEA demana entendre el turisme i el comerç com una àrea que engloba diversos sectors, alguns molt visibles -com l’hoteleria i el retail- i d’altres menys visibles -com la touroperació o els majoristes-, però tots ells necessaris perquè el conjunt funcioni.

Vist que la recuperació del turisme a escala global i de llarga distància serà lenta, el document aprovat proposa centrar els esforços en la clientela de proximitat. En aquest sentit, un dels eixos centrals de la promoció hauria de ser convertir Andorra en un referent en la gestió de la crisi sanitària, en l’aplicació de mesures de salut i seguretat i en la recuperació progressiva de la normalitat.

 

 

Comentaris (7)

Trending