Segona subhasta de material embargat a Arch Led

Hi ha eines i màquines molt específiques en relació amb la fabricació de panells de leds però també hi ha un grup d’objectes o aparells que de caràcter generalista, que tenen a veure més aviat amb l’ofimàtica de l’empresa

Arch Led havia ocupat una nau a la carretera de la Comella.
Arch Led havia ocupat una nau a la carretera de la Comella. arxiu

La saig que està al càrrec de la fallida de la societat formalment denominada com a Llum Creativa, més coneguda comercialment com a Arch Led, ha convocat per a l’1 de febrer la segona subhasta de tot un seguit de béns i materials que es van embargar al seu dia, quan es va haver de fer el llançament de l’empresa de la nau situada a la carretera de la Comella on tenia establerta la seva seu la controvertida empresa, que continua operant a Espanya.

Ja en una primera ocasió es va intentar vendre tot el conjunt de béns, però si se’n van vendre una desena per separat ja es va fer prou. De tant en tant, la saig encarregada del cas ha anat rebent contactes de persones suposadament interessades en els objectes que se subhasten (valorats de forma global en 180.000 euros), sobretot amb aquelles eines i màquines per específiques per a la fabricació de panells de led. De fet, fins i tot hi havia la sospita de si era algun emissari dels antics responsables de la firma que voldrien recuperar material per continuar-lo emprant, ara a Espanya. Però mai no s’ha acabat de provar aquesta circumstància.

Instal·lacions de la suposada seu d'Arch Led a Catalunya.

Relacionat

La subhasta de material d’Arch Led no aconsegueix ‘ingressar’ ni per a pipes

El que està clar és que hi ha dos grans grups de materials que se subhasten. Aquells que tenen clarament a veure amb maquinària o eines relatives amb la feina específica que duia a terme Arch Led, i que segons van exposar el seu dia els taxadors en el treball fet tindrien un valor d’uns 170.000 euros en xifres que ara s’haurien de posar a subhasta pel 70% del seu valor (això són, 119.200 euros).

Després hi ha un segon bloc de productes que estan més vinculats a qüestions ofimàtiques (des de petits armariets a ordinadors) o d’altra naturalesa (com alguna cafetera o alguna televisió, microones o sofàs) que tenen un valor global de poc més de 10.000 euros i que es posa a la venda per uns 7.000 euros en conjunt.

Etiquetes

Comentaris

Trending