Presó condicional per a l’home que va amenaçar amb una navalla el propietari d’un restaurant

El resident d’origen ucraïnès de 40 anys va ser detingut poc després de la mitjanit de dimarts a dimecres arran d’un altercat que hi va haver al Prat de les Oques d’Escaldes

Els fets van tenir lloc a la zona del Prat de les Oques, a Escaldes.
Els fets van tenir lloc a la zona del Prat de les Oques, a Escaldes.

El resident d’origen ucraïnès detingut poc després de la mitjanit de dimarts a dimecres arran d’un altercat que hi va haver al Prat de les Oques d’Escaldes ha estat condemnat a dos mesos de presó condicional. De moment no haurà d’entrar al centre penitenciari, però es tracta d’un home de 40 anys que, malauradament segons les fonts, protagonitza massa sovint baralles i enfrontaments amb altres persones. L’alcohol hi té molt a veure.

I també l’alcohol hauria incidit en aquesta ocasió, aparentment. La condemna és per port d’arma il·legal. L’home va exhibir un ganivet per amenaçar, segons les fonts, el propietari d’un dels restaurants que hi ha en l’esmentat espai escaldenc. Només se l’ha condemnat pel delicte contra la seguretat pública tot i que la policia inicialment també li va atribuir un delicte contra la llibertat, justament, per les amenaces.

Els fets han tingut lloc al complex Prat de les Oques d'Escaldes.

Relacionat

Exhibeix un ganivet al Prat de les Oques i acaba detingut també per amenaces

Els fets van passar mitja hora després de la mitjanit de dimarts a dimecres. En advertir persones que estaven al Prat de les Oques d’un home alterat exhibint un ganivet de notables dimensions, tres patrulles policials es van desplaçar fins a lloc aconseguint reduir l’home, que va passar aquest dimecres a disposició judicial.

Comentaris (1)

Trending