Exhibeix un ganivet al Prat de les Oques i acaba detingut també per amenaces

Els fets els ha protagonitzat aquesta matinada passada un resident d’origen ucraïnès de 40 anys que suposadament anava sota els efectes de l’alcohol

Els fets han tingut lloc al complex Prat de les Oques d'Escaldes.
Els fets han tingut lloc al complex Prat de les Oques d'Escaldes. Toni Solanelles

Un home resident de 40 anys ha estat detingut aquesta matinada passada, poc després de la mitjanit, després que veïns i responsables d’establiments de la zona del Prat de les Oques alertessin de la seva presència exhibint un ganivet visiblement alterat. Segons fonts veïnals, diverses patrulles es van dirigir cap a l’esmentat espai escaldenc per mirar de controlar la situació.

Aparentment, segons les mateixes fonts, l’home estaria sota els efectes de l’alcohol. Amb el ganivet a les mans, hauria proferit diverses amenaces, amb la qual cosa se li atribuirien, almenys, dos delictes diferents. Per exhibir l’arma se l’acusaria d’un delicte contra la seguretat col·lectiva i per advertir les amenaces se l’imputa un delicte contra la llibertat.

Reduït i emmanillat pels agents que s’han traslladat fins a lloc, l’home, d’origen ucraïnès, ha estat portat cap al despatx central de l’Obac, en les dependències del qual resta detingut en espera de passar a disposició judicial. Segons fonts judicials, inicialment l’arrestat hauria declinat l’assistència lletrada. Quan se’l posi a disposició del batlle de guàrdia sí o sí gaudirà de l’esmentada atenció jurídica.

Comentaris (5)

Trending